SERVEI TÈCNIC

972306309​

MANTENIMENT PREVENTIU

01.

Garantiu un rendiment òptim dels vostres equips. El nostre manteniment preventiu a la botiga d’informàtica maximitza l’eficiència i preveu possibles problemes, mantenint la seva tecnologia en perfecte estat de funcionament.

REPARACIÓ DE MAQUINARI​

02.

Recupereu la funcionalitat dels dispositius amb el nostre servei de reparació d’equips. Els nostres experts en tecnologia estan preparats per resoldre qualsevol problema, tornant als seus dispositius el seu ple rendiment. Confieu en nosaltres per a una reparació fiable i eficient.

ACTUALITZACIÓ D’EQUIPS

03.

Potencieu la vostra tecnologia al màxim amb el nostre servei d’actualització d’equips. Mantenim el maquinari i el programari al dia, assegurant un rendiment optimitzat i compatibilitat amb les últimes tecnologies. Mantingueu-vos a l’avantguarda amb les nostres actualitzacions especialitzades.

ASSISTÈNCIA REMOTA​

04.

Obtingueu assessorament i solucions instantànies des de la comoditat de la seva ubicació. Amb el nostre servei d’assistència remota, els nostres experts tècnics es connecten a temps real per resoldre els seus problemes tecnològics de manera eficient i segura. Optimitzi la seva experiència amb la nostra ajuda experta en línia.

TRASPÀS DE DADES

05.

Facilitem la transferència sense problemes de les vostres dades entre dispositius i equips. El nostre servei de traspàs de dades garanteix una migració segura i eficient, assegurant que tota la vostra informació vital es transfereixi de manera precisa i sense contratemps. Confieu en la nostra experiència per a una transició sense complicacions en el vostre ecosistema digital.

SERVEI A DOMICILI​

06.

Ens acostem a vosaltres per brindar solucions tecnològiques personalitzades a la porta de casa o oficina. Amb el nostre servei a domicili, els nostres especialistes experts ofereixen diagnòstic, reparació, actualització i assessorament in situ, brindant comoditat i confiança en cada intervenció. Simplifiquem la tecnologia, directament a la porta.

Estigues sempre al dia

A Soler Informàtica, estem compromesos a proporcionar-te un servei tècnic excepcional. El nostre equip de tècnics amb una àmplia experiència en el camp de la informàtica i electrònica està llest per abordar qualsevol problema que puguis tenir. Sigui un problema de maquinari o programari, grans o petits, som aquí per ajudar-te.

972306309
Scroll al inicio