SOBRE NOSALTRES

Des del 1996 amb vosaltres

Des del 1996, Soler Informàtica ha estat sent la teva fiable i dedicada botiga de tecnologia. Ens enorgulleix servir la nostra comunitat amb els millors productes i solucions informàtiques durant més de dues dècades. Som el teu soci fiable al món digital, oferint una àmplia gamma de serveis i productes d’alta qualitat per satisfer totes les teves necessitats tecnològiques.

Soler Informàtica va obrir les portes el 1996 amb un objectiu clar: brindar als nostres clients accés a la tecnologia més innovadora i ajudar-los a navegar pel sempre canviant món digital. Des d’aleshores hem estat compromesos amb l’excel·lència en el servei i la qualitat dels nostres productes.

Durant aquests anys, hem construït relacions sòlides i duradores amb els nostres clients. Hem après i crescut amb les seves necessitats, adaptant-nos i evolucionant per oferir solucions tecnològiques cada vegada millors.

OFERIM UNA GAMMA DE SERVEIS TECNOLOGICS PER ADAPTAR-SE A LES SEVES NECESSITATS

MISSIÓ DE L’EMPRESA

La nostra missió a Soler Informàtica és proporcionar als nostres clients productes i serveis d’alta qualitat que superin les seves expectatives. Ens esforcem per oferir un servei personalitzat, assessorament expert i solucions tecnològiques que impulsin el seu èxit al món digital.

Scroll al inicio