WIFI MESH

DECO E4

El Deco P9 de TP-Link és un sistema de xarxa mesh avançat que combina Wi-Fi dual band amb powerline per oferir una cobertura completa i una connexió més ràpida i fiable a tota la teva llar o oficina. És la solució perfecta per eliminar zones mortes i garantir una connexió estable fins i tot a través de parets gruixudes.

Característiques Principals:

  • Tecnologia Powerline Integrada: Utilitza el cablejat elèctric existent per ampliar la xarxa Wi-Fi, proporcionant una connexió més ràpida i estable en tota la casa.
  • Velocitat de Connexió: Ofereix una velocitat combinada de fins a 1200 Mbps, amb 867 Mbps a la banda de 5 GHz i 300 Mbps a la banda de 2.4 GHz, a més de fins a 1000 Mbps a través de la tecnologia powerline.
  • Cobertura Ampliada: Cada unitat Deco P9 cobreix fins a 185 m², i el sistema es pot expandir fàcilment amb més dispositius Deco per obtenir una cobertura encara més àmplia.
  • Connexió Intel·ligent: Gestiona automàticament les connexions dels dispositius per garantir la millor velocitat i eficiència disponibles.
  • Facilitat d’Ús: Instal·lació senzilla amb l’aplicació Deco, que guia pas a pas per configurar la xarxa i gestionar els dispositius connectats.
  • Seguretat Avançada: Inclou funcions de seguretat integrades, com ara el control parental, protecció contra virus i gestió d’accessos, per protegir tots els dispositius de la xarxa contra amenaces en línia.

Amb el Deco P9 de TP-Link, gaudeix d’una xarxa Wi-Fi potent, fiable i segura en tots els racons de la teva llar o oficina, fins i tot en espais amb obstacles estructurals.